Blogit

Facebookissa

Jyväskylä. Suomen Teneriffa. Aurinko vaan paistaa.On LIPPUKISAN aika! Syksy on täällä, mutta hauskuus vasta alkaa. Stand Up, Jyväskylä! -festivaalin lippukisassa jaetaan tänä syksynä 5x2lipun pakettia 5.10. Paviljongin keikalle. Kuka on sun lempi-immeinen tässä maailmassa? Tägää tai ilmianna hänet muuten kommenttiosioon ja olette mukana lippuarvonnassa.

Ja Facebook ei taaskaan tiedä tästä kisasta mitään, sillä me vain halutaan tuoda naurua teille ihan itteksemme.

Kisa päättyy 24.9. Paviljongin keikalla ikärajana K-15.
Jos haluat varmistaa oman paikkasi ennen onnettaren kouraa, niin ohjelmiston lippuineen löydät: www.standupjkl.fi
... See MoreSee Less

1 week ago  ·  

View on Facebook

Heihei!

Hyppäsin just Tampereella junaan ja suuntana nyt Lappeenranta! Kiitos eilisestä Hankosen Petrille ja Kultaisen apinan yleisölle Tampereella!
Kuulosti muuten ihan joltain koodilta tuo äskeinen. Nyt jos joku räjäyttää jonkun padon jossain ni miut varmaan haetaan kuulusteluun.
"Mitä se tarkoitti se kultainen apina? Mitämitämitä?"

Lappeenrannan asuntopalvelu järjestää tänään uuden videokampanjan lanseeraustilaisuuden, jossa ollaan Jennin kanssa pääosissa. Ni siihen käyn osallistumassa ja standuppeilemassa.

Illalla on vuorossa Helsingin Apollo. Jos haluat tulla sinne katsomaan klo 20 niin kaksi ensimmäistä, ketkä kommentoivat alle että: "wau, keikka Tampereen Pakkahuoneella 16.11 Jape Grönroosin, Tuula Kolehmaisen, Anna Rimpelän ja Fredi Liliuksen kanssa. Pitääpä heti varata liput!"
Saavat liput Apollon keikalle.

Nyt muuten junassa aika paljon työmatkustajia menossa Helssinkiin. Jännä huomata eroja tavalliseen huvikseen matkustamiseen. Ihmiset on skarppeja ja laittautuneet työvaatteisiin ja puhutaan työasioita. Tuo yksi on vissiin eläintenkesyttäjä. Sillä on silinterihattu ja ruoska ja pitkät viikset.

Nyt alan valmistautumaan junan vaihtoon. Raskas prosessi.

Kohta on viikonloppu! Muistakaa käydä välillä ulkona.
... See MoreSee Less

1 week ago  ·  

View on Facebook

Hei, anteeksi että häiritsen mutta haluaisitteko kuulla hieman Tempurista...
youtu.be/urrMXkpZ1ToHabitare2018
... See MoreSee Less

3 weeks ago  ·  

View on Facebook